Pizza Naty

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Dec 2009 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 25 gr drojdie
  • 1 pahar apa f
  • faina           
  • sare           
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr ciuperci
  • 400 gr salam de casa
  • 150 gr masline fara samburi
  • 250 gr cascaval pentru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Naty:

Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la loc cald.

Salamul , ciupercile se taie felii subtiri iar cascavalul se da prin razatoarea mare. Se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu un strop  de ulei si se mai lasa inca 5-10 min. apoi aseaza pe rand salamul maslinele si ciupercile iar la urma cascavalul si se da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Naty" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]