Pizza rustica

de Bucataras Medi in Pizza, 6 Oct 2013 | 5322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 240 ml apa
  • 1,5 lingurita sare
  • 480 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru topping
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g salam
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 75 g masline feliate
  • 150 g cascaval
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 lingurita oregano
  • un praf de sare
  • Pentru tapetat forma
  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

 Aluatul l-am preparat la masina de paine.Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si am programat masina la programul corespunzator aluatului pentru pizza.Cand aluatul este gata facut il  Cu ajutorul  varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Presaram cascavalul ras si oregano.Asezam dupa placul fiecaruia salamul,sunculita feliata,maslinele,rosiile cherry,oul fiert taiat felii.Batem oul crud cu putina sare si il rasturnam deasupra.

Preincalzim cuptorul.

Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de post