Pizza vegetariana

de Tabita _ in Pizza, 19 Feb 2016 | 3855 vizualizari

 

Daca sunteti la dieta puteti incerca aceasta reteta de pizza. E foarte gustoasa si nu ingrasa daca nu se depasesc cantitatile pentru blat/persoana. :)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 250 g faina
  • 150 ml apa
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • rozmarin
  • ulei de masline

Umplutura:

  • rosii
  • suc de rosii
  • ceapa rosie
  • ciuperci
  • ardei gras
  • ardei capia
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Intr-un vas mai mare se pune drojdia in apa calduta, apoi se adauga sare, rozmarin, faina in ploaie, iar la final uleiul de masline. Va rezulta un aluat usor elastic. Se lasa intr-un loc mai cald, eventual se acopera vasul cu un prosop pentru 30-45 de minute.

Dupa ce aluatul a crescut, se intinde blatul pentru pizza si se pune in tava pe o foaie de copt.

Mai intai se adauga sosul de rosii pe intreaga suprafata.

Se pregatesc legumele si se adauga pe deasupra.

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180° si se lasa pentru aproximativ 45 de minute sau pana cand se rumeneste usor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

20.02.2016, 20:53

Mirela

Catalina L 1

20.02.2016, 21:08

ce frumoasa

Tabita _ 1

20.02.2016, 22:10

Multumesc Catalina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant