Pizzete de vinete

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 4376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 2 rosii
  • 12 bucatele Miez de lapte de la Delaco
  • putina telemea
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete:

Cantitatile sunt orientative, puteti adapta in functie de cum doriti si cate persoane aveti la masa.

Rosiile se taie cubulete si se pun intr-un castron. Se adauga branza maruntita, busuiocul tocat, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Vanata se taie felii de cca 1 cm grosime ce se pun apoi in tava tapetata cu hartie de copt. Se sareaza si se presara cu fulgi de ardei iute. Punem deasupra fiecarei felii de vanata cate 1-2 linguri din compozitia de rosii, avand grija sa scurgem de zeama lasata.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor pentru cca 15 minute, pana se inmoaie feliile de vinete.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Si daca puneti deasupra si nitel mujdei de usturoi…mmm…nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza si legume