Plachie de crap la cuptor

de Patty in Crap / Caras, 3 Mai 2016 | 8377 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 2-3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap la cuptor:

  Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii  kapia rondele şi usturoiul pisat. 

   Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry, pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.

   Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul, apa si condimente.

   Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit, scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]