Plachie de pastrav

de marcela1979 in Pastrav, 16 Ian 2015 | 9143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi medii
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa alba
  • 2 ardei kapia
  • 2 rosii mari
  • 10 rosii cherry
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lgt ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 2 foi dafin
  • 1 leg frunze patrunjel
  • 1 cutie mica pasta de rosii
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de pastrav:

Se curata si se spala legumele. Ceapa se toaca solzisori, ardeiul kapia feliute subtiri, rosiile felii si usturoiul felite subtiri.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se pune pe foc sa se incinga,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si usturoiul tocat si se lasa sa se inabuse. Cand sunt bine inabusite se adauga pasta de rosii dizolvata intr-un pic de apa. Se lasa sa dea cateva clocote si se potriveste de sare si piper.

Intr-o tava rezistenta la caldura se pune pastravul condimentat cu sare si piper, se adauga peste pastrav legumele inabusite, foile de dafin si rosiile cherry si vinul alb. Se da la cuptor la foc mediu circa 30 de minute. Se scoate din cuptor si se presara patrunjel verde tocat.

Se serveste cald si cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]