Plachie de peste

de tanyapatap in Salau, 7 Iun 2014 | 9687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 3 cepe mari
  • 1 cutie rosii tocate
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 2 linguri bulion
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestele se curata,se spala si se portioneaza apoi se freaca cu sare.

Apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins,se pun pe un servetel aborbant.

Intr-un vas se pune ceapa si ardeii spalati si taiati marunt si se adauga putina apa sa se inabuse bine,se adauga cutia de rosii si bulionul.Se adauga apa si se fierbe pana devine un sos,se adauga pestele se sareaza si se pipereaza apoi la final se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.Se mai lasa 10 minute sa se combine toate aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu legume la cuptor - Gust si savoare intr-o reteta sanatoasa