Placinta aperitiv

de ony in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 9679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 18 linguri ulei
  • 36 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 200 gr ciuperci
  • 20 linguri faina
  • 500 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos worcester
  • rozmarin,cimbru
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute.

carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste impreuna cu ceapa si cateva ciupercute.se lasa pe foc sa se patrunda foarte bine,se condimenteaza si se adauga sosurile(la alegere). 

dupa ce s-a gatit bine se ia cu un spumar si se adauga in aluat. se amesteca bine si se pune in tava totul.

deasupra se razuie putina branzica si se presara susan si mac. se lasa la cuptor cca.30-40 minute(pana se rumeneste).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu branza