Placinta ciobanului

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2011 | 6051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 500g cartofi
  • 1ceapa
  • 1ceasca supa de carne
  • 1lingura cu unt
  • 50ml lapte
  • 1ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ciobanului:

Ceapa taiata marunt se caleste in unt impreuna cu ardeiul de asemenea taiat cubulete, apoi se adauga si carnea iar dupa 10min se adauga supa;dupa ce a scazut se condimenteaza;cartofii curatati,spalati,taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare dupa care se face un piure;intr-un vas de yena se rastoarna carnea,deasupra piureul,se niveleaza si se da la cuptor 30-40min.si se serveste cu salata ciobanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]