Placinta cu branza si spanac

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2011 | 6820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac – congelat
  • 120 g smantana
  • 50 ml apa
  • 800 g branza (eu am pus telemea si mozzaralla in portii egale)
  • 100 g mozzarella pentru toping
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1 pachet foi placinta
  • ulei pentru uns foile
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Punem la fiert spanacul congelat in apa si adaugam smantana. Lasam sa fiarba pana nu se evapora apa. Punem sare si piper si amestecam. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp radem branzeturile. Le amestecam cu 4 oua intregi. Amestecam foarte bine pentru a se omogeniza compozitia. Acum amestecam bine compozitia din branza si oua cu spanacul. Luam cate 4 foi si le ungem cu ulei. Punem intr-o tava 2 foi, spanacul peste acestea si iar un rand de foi. Daca vreti puteti face intr-o tava mai mica si atunci puneti mai multe randuri de foi si de spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]