Placinta cu branza si spanac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 9456 vizualizari

 

O reteta adaptata cum ne place noua...

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi ptr placinta
  • 100 g unt topit
  • 500 g spanac congelat
  • 500 g branza telemea
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga spanacul si se mai lasa pe foc mic 5-10 min invartind din cand in cand pana scade apa. Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga branza telemea maruntita.

Ouale se bat impreuna cu smantana, o lingurita de sare si putin piper, apoi se amesteca cu spanacul.

Intr-o tava unsa cu unt se pun pe rand 6 foi de placinta care se ung pe rand cu unt. Se toarna spanacul, iar deasupra se pun alte 6 foi de placinta unse cu unt.

Se da la cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu garnitura de vinete umplute