Carnea se taie cubulete potrivite.
Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste carne.
Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
Intre timp, se pregateste piureul.
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand sunt gata, se scurge apa si se zdrobesc impreuna cu untul taiat cubuete si laptele, adaugat putin cate putin, amestecand continuu.
Ceapa se taie fideluta, iar morcovul rondele.
Carnea marinata se pune intr-o tigaie cu o lingura de ulei si se rumeneste.
Cand si-a schimbat culoarea, se adauga ceapa si morcovul si se calesc putin, pana se inmoaie.
Se adauga un pahar cu apa si se mai lasa 2-3 min pe foc, apoi se pune in 2 vase termorezitente, iar deasupra piureul de cartofi.
Se baga la cuptor, pentru 40min, la foc potrivit.