Placinta cu dovlecei

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3658 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Laura Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 550 g dovlecei ( 2 buc)
  • 150 g morcov ( 2 buc)
  • 120 g faina
  • 75 ml ulei
  • 125 g casacaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ardei kapia macinat (de la borcan)
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei:

Dovleceii i-am spalat apoi i-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja). Morcovii i-am curatat de coaja, i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mare. Ceapa am curatat-o de coaja, am spalat-o si am tocat-o marunt.

Am stors dovleceii de zeama si am amestecat cu toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper. Am turnat amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptorul incins in prealabil. Am copt pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]