Placinta cu ghebe

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2015 | 4099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza sarata
  • 200 gr ghebe proaspete
  • 4 linguri cu smantana
  • 5 oua potrivite
  • 4 foi de placinta
  • Pentru uns: un ou si o lingura cu smantana
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ghebe:

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz.

Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul.

Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de placinta si turnam compozitia de branza, dupa care adaugam ghebele fripte.

Ungem foile de deasupra cu ou batut amestecat cu smantana si dam vasul la cuptor pana ce placinta se rumeneste frumos.

Se lasa la racit in cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca branza nu este suficient de sarata, se poate adauga sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ghebe