Placinta cu spanac si urda

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2013 | 5026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta(eu folosesc foi de la Lidl)

Umplutura:

  • 1 kg spanac congelat
  • 200 g urda
  • 2 oua
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Pentru uns:

  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si urda:

Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.

Inainte sa il tocam il scurgem in maini.

Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem umplutura, si nivelam.

Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.

Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si urda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu sfecla rosie si crema de branza