Placinta de carne cu cartofi si pastarnac

de silvi0ara in Vita, 16 Feb 2010 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata de manzat
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri sos worcesterhire
  • Pentru stratul de carofi:
  • 1,4 gk cartofi
  • 300 g pastarnac
  • 4 linguri lapte
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras(sau dupa preferinta)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de carne cu cartofi si pastarnac:

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul si se tine la foc pana scade zeama.

Se face pireul din cartofi si pastarnac in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.

Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de pireu,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.

Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de carne cu cartofi si pastarnac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)