Placinta de dovlecei cu branza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 12324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • telemea de vaca
  • parmezan
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dovlecei cu branza:

Dovlecelul se da pe razatoarea mare, se stoarce de apa si se adauga un ou. Se amesteca bine, punem sarea si piperul, adaugam si faina. Intr-un alt castron se da pe razatoare telemeaua. Intr-un vas termorezistent se pune putin unt topit, se unge peste tot si se aduga hartie de copt. Se adauga jumatate din compozitia de dovlecel, desupra punem telemeaua rasa, iar deasupra se rade putin parmezan. Se adauga jumatatea cealalta de compozitie si se da la cuptor 45 min-1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]