Placinta de dulma

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 6421 vizualizari

 

Dulma =dovleac din recolta soacrei!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • dulma rasa
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dulma:

Se face un aluat din apa,faina,sare si praf de copt ,potrivit de tare

-SE imparte in 8 bucati egale

-se intind foi subtiri,

-se insira dulmaua rasa pe jumatate de foaie,se presara zahar dupa gust peste ea,iar  cealalta jumatate d efoaie se unge cu ulei

-se ruleazastrans

-se procedeaza la fel si cu celelante foi

-se asza in tava se unge cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dulma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

19.10.2010, 22:17

minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!

ionela2682 1

20.10.2010, 14:35

Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:38

te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica cu morcov