Punem la fiert pieptul de pui cu morcovul si cu o ceapa (eu am pus si putina telina asa ca zeama lui am pus-o la frigider). Dupa ce s-a fiert le-am scos la racit.
Intre timp curatati o ceapa mare rosie si o taiem marunt ,intr-o tigaie punem uleiul de masline ceapa si o lasam sa caleasca punem ardeiul taiat cubulete si morcovul. Dupa ce s-a inmuiat punem si pieptul de pui taiat cubulete, amestecam bine, punem ouale si branza, amestecam repede sa nu se inchege oul.
Luam o tava, o ungem cu untul topit, asezam foile una cite una unse intre ele cu unt, punem la mijloc umplutura, foile ce atarna in afara tavii le strangem ca un pachet, le dam cu unt si pe deasupra punem celalante foi (eu am avut un pachet cu sase foi, am pus patru jos si doua sus). Dupa ce terminam cu foile, inainte sa o bagam la cuptor, cu un cutit o taiem in portii (nu o bagam la cuptor netaiata pentru ca foile se umfla in mijloc).
Va urez pofta buna.