Placinte cu branza si ceapa la tigaie

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 5891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 20 gr drojdie
  • 100 gr ulei
  • 150 gr apa calda
  • 1 lg de sare
  • 1 lg de zahar
  • ceapa calita
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si ceapa la tigaie:

Punem faina intr-un castron. In mijloc facem o gropita si adaugam sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam usor cu o lingura. Framantam  cu mana aluatul adaugand uleiul si apa cat ne cere aluatul. Trebuie sa iasa un aluat moale si pufos. Il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Cand aluatul a crescut pe masa de lucru tapetata cu faina intindem cu mana o foaie de aluat subtire pe care o umplem cu branza rasa si ceapa calita, il adunam ca pe rulou si il facem melc si il modelam forma rotunda cu sucitorul. Le prajim in ulei incins.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si ceapa la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti cu branza