Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2024 | 1813 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola, un deliciu ușor și rapid.
      Iată cum poți pregăti un aperitiv rapid din numai 3 ingrediente de bază. Te vei bucura de o textura crocantă combinată cu cremozitatea brânzei gorgonzola. Un deliciu!
      Pentru aceste Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola ai nevoie de doar câteva ingrediente: aluat foietaj, ceapă și brânză gorgonzola.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:
      • Foietaj 1 foaie
      • 200 gr brânză gorgonzola cremoasă
      • Oțet balsamic 6 lingurițe
      • Ulei de măsline 6 lingurițe
      • 2-3 cepe roșii potrivite
      • Cimbru proaspăt
      Portii: 6
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola:

      Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:

      Curăță și feliază ceapa întreagă. 

      Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt.

      Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet balsamic pe hârtia de copt. Adaugă sare și piper deasupra.

      Așază felii de ceapă peste uleiul de măsline.

      Taie aluatul în 6 porții egale. Așază câte o fâșie de aluat peste ceapă și presează ușor marginile cu ajutorul unei furculițe, apoi înțeapă ușor fiecare plăcintă.

      Coace plăcintele formate în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 15-20 minute, până se rumenesc frumos.

      Scoate plăcintele din cuptor și așază deasupra fiecăreia câte o lingură de brânză gorgonzola. Garniseste plăcintele cu crenguțe de cimbru.

      Servește plăcintele cu mare poftă, sunt savuroase!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      1305 puncte

      oanapl

      1209 puncte

      mihaelar63

      228 puncte

      Valclaudia

      200 puncte

      vasimur

      200 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Aperitiv placinte cu ceapa verde