Placintele cu spanac si branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1/2 pachet foi de placinta
    • 150g spanac congelat
    • 200g branza de capra
    • 1 ceapa mica
    • 1 catel usturoi
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu spanac si branza:

   

 

  1. Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.
  2. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.
  3. Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.
  4. Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam branza cu compozitia de spanac.
  6. Adaugam un ou si amestecam bine.
  7. Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.
  8. Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.
  9. La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.
  10. Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.
  11. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.
  12. Sunt foarte gustoase calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

mirela0911 1

18.01.2016, 20:13

Ce bine arata!

anca_rm 1

19.01.2016, 09:31

ce faine sunt

miki_a 1

21.01.2016, 00:25

Foarte frumusele si delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti by Simona