Platou de sarbatoare

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 16705 vizualizari

 

tot din sectiunea platouri festive.

 

INGREDIENTE

  • -o stiuca
  • -telemea de oi
  • -boabe de struguri
  • -brinza cu mucegai
  • -gogosele din aluat oparit
  • -icre rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de sarbatoare:

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am mai fier-o cam 20 de min,la foc domol.Dupa ce s-a gatat ,am lasat-o la rece si apoi am feliat-o.

Asadar pe platou avem stiuca umpluta,boabe de strugure cu brinza cu mucegai ,stelute cu telemea de oi,gogosele cu maioneza usoara si icre rosii .Am decorat platoul cu trandafiri din cartofi prajiti si sfecla rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

anuta 1

15.04.2010, 08:14

Felicitari! Ca de obicei mult bun gust si talent

Bunica 1

25.04.2010, 15:10

Frumos, diversificat si gustos platoul! Stiuca umpluta este foarte buna, dar .....pana o jupoi......dureaza ceva.

nadea68 1

07.12.2014, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]