Platou festiv

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 14673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -urda
  • -marar verde
  • -masline negre
  • -felii de sunca presata
  • -castraveti
  • -ridichi
  • -ardei capia,rosu
  • -pate de ficat
  • -galbenus de ou fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou festiv:

Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar, apoi l-am feliat

-feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat, amestecat cu galbenus de ou fiert si mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou festiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

janet 1

14.04.2010, 17:51

O placaciune pentru toate fetele! Si cite o imbratisare!

ela 1

14.04.2010, 18:07

frumos...

babi5 1

18.12.2013, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta umpluta aperitiv