Platouri de revelion

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 26073 vizualizari

 

pentru noaptea de Anul Nou am facut cateva aperitive de am dus la munca ,am fost de servici.

 

INGREDIENTE

  •  rosii
  • branza
  • salam
  • carnati de casa
  • telemea
  • sunca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri de revelion:

1. platou cu: rosii cherry umplute cu salata de vinete, barcute de ardei cu crema de branza, snitele, chiftele, rulada de curcan cu sunca si cascaval, cascaval, salam uscat, masline negre si masline verzi.

2. platou cu: carnati de casa prajit, sorici, cabanos prajit, branza telemea dulce de vaca(de la mama soacra) de casa, bilute din branza de vaca umplute cu struguri si tavalite prin marar si boia, masline negre.

3. platou cu rulouri de sunca cu crema de branza si marar, snitele, chiftele, ardei cu branza, rulada de curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri de revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

brunetica 1

03.01.2012, 09:15

iami, iami ce de bunatati

Bya Ralu 1

12.01.2012, 21:40

arata bine

marcela1979 1

13.01.2012, 11:02

va multumesc tuturor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi