Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi

de irena in Pui, 3 Mar 2012 | 6176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 2 linguri faina,
  • 250 ml smantana,
  • 1 ceapa medie,
  • 250 gr hribi ,
  • 4linguri ulei masline,
  • sare,piper,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi:

Ceapa taiata cubulete se caleste in uleiul de masline,apoi adaug bucatile de piept pui taiate in fasii si date prin faina,las pe foc pana cand carnea devine aurie.Adaug ciupercile taiate felii,sare,piper si 100 ml apa si las pe foc mediu cca 20 min,apoi adaug smantana si pun vasul acoperit,in cuptor, la 180 C,ptr 10 min.

Se poate servi cu orez simplu si pastai sote.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si hribi uscati care in prealabil au fost hidratati ptr 30 min in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

vai cat imi place..anul asta nu am avut bureti ca nu au fost in toamna si chiar le-am dus dorul!!!

mena29 1

03.03.2012, 22:11

vin la masa si eu

irena 1

04.03.2012, 09:35

Cu multa placere va astept !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de tomate cu boabe de mustar