Pomana porcului

de diaconta in Porc, 2 Dec 2010 | 25301 vizualizari

 

Daca tot am preparat carnatii,ar fi fost pacat sa nu-i facem porcului si putina pomana si sa ne convingem ca's buni carnatii.Minunati sunt.

 

INGREDIENTE

  • carnati de porc
  • cateva bucati de carne de porc
  • untura
  • sare,piper,boia
  • usturoi
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carne de porc se taie bucati mai mari.

Intr-o cratita se incinge putina untura si se pune carnea.Se lasa sa se prajeasca pana cand se rumeneste putin,se pun doi catei de usturoi taiati felii si o jumatate de cana de apa.Se lasa sa fiarba ,cand este fiarta de jumatate se adauga si bucatile de carnati.Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pune sare,piper si putina boia.

Langa  carne am facut o mamaliguta si am pus si niste muraturi.

Ce dor imi era de-o mancarica de la taiatul porcului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

diaconta 1

08.08.2012, 22:52

Meri,vezi ca facem pomana porcului si ...la bloc ))

portiadelumina 1

09.08.2012, 06:37

E cam de dimineaţă dar merge de noata 10, mai ales că la a doua porţie deja e obişnuinţă

Ancutsa 1

27.08.2018, 15:50

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada festiva