Pomana porcului

de diaconta in Porc, 2 Dec 2010 | 25010 vizualizari

 

Daca tot am preparat carnatii,ar fi fost pacat sa nu-i facem porcului si putina pomana si sa ne convingem ca's buni carnatii.Minunati sunt.

 

INGREDIENTE

  • carnati de porc
  • cateva bucati de carne de porc
  • untura
  • sare,piper,boia
  • usturoi
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carne de porc se taie bucati mai mari.

Intr-o cratita se incinge putina untura si se pune carnea.Se lasa sa se prajeasca pana cand se rumeneste putin,se pun doi catei de usturoi taiati felii si o jumatate de cana de apa.Se lasa sa fiarba ,cand este fiarta de jumatate se adauga si bucatile de carnati.Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pune sare,piper si putina boia.

Langa  carne am facut o mamaliguta si am pus si niste muraturi.

Ce dor imi era de-o mancarica de la taiatul porcului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

diaconta 1

08.08.2012, 22:52

Meri,vezi ca facem pomana porcului si ...la bloc ))

portiadelumina 1

09.08.2012, 06:37

E cam de dimineaţă dar merge de noata 10, mai ales că la a doua porţie deja e obişnuinţă

Ancutsa 1

27.08.2018, 15:50

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc elvetiana