Popcorn caramel

de Mitinita in Dulciuri, 27 Iul 2012 | 3964 vizualizari

 

Pe siteurile straine am vazut ca popcornul caramel se face cu zahar brun,deci cand am gasit zahar brun adevarat,adica cel mai inchis la culoare si care poate fi "indesat" in recipient,m-am si apucat de facut floricele.

 

INGREDIENTE

  • popcorn gata facut (la oala sau la cuptorul cu microunde)
  • 100 gr zahar brun
  • 50 gr unt
  • zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popcorn caramel:

Se pune popcornul intr-o tava.

Se topeste zaharul brun intr-o craticioara ,iar cand e topit se ia de pe foc si se adauga untul si zaharul vanilat.

Se amesteca bine,apoi se toarna peste popcorn. Se scutura tava,ca sa ajunga caramel peste cat mai multe floricele.

Se introduce tava in cuptor si se tine cam 45 de minute,amestecand la fiecare sfert de ora. Astfel vor fi mai crunchy,dar daca nu aveti rabdare puteti sari peste acest pas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Popcorn caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]