Porc aromat la tigaie

de stefy_a in Porc, 14 Ian 2014 | 2850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne porc (eu am ales pulpa de porc)
  • - 100 ml vin alb
  • - aprox. 200 ml apa
  • - 50 ml ulei floarea soarelui
  • - 2 linguri mustar clasic
  • - 1/2 lingurita oregano
  • - 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • - 1/4 lingurita piper
  • - 1/2 lingurita condimente pentru porc
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc aromat la tigaie:

Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins

Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea

Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si condimente

Cand carnea este frageda (fiarta) se adauga amestecul de mai sus si se mai lasa circa 5 min pentru a se amesteca carnea cu aromele

Se serveste simpla sau cu garnitura preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc aromat la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu sos de capere