Porc cu 5 arome chinezesti

de Mitinita in Porc, 29 Iul 2012 | 6885 vizualizari

 

Cand am desfacut sticluta de Chinese 5 spice powder de la afaf.ro m-am teleportat instant pe strazile din Taiwan. Este o aroma pe care o asociez acestei tari,dar care se intalneste si pe strazile din China,doar ca acolo mai predomina si altele.
Am folosit vasul de la Pyroflam.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scarita de porc
  • 4 linguri de sos de soia light
  • 1 lingurita de 5 arome chinezesti
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • ghimbir proaspat ras,dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu 5 arome chinezesti:

Scarita se taie in bucati si se aseaza in vas.Separat se amesteca restul ingredietelor si se toarna peste carne. Se amesteca bine cu mainile ,se pune capacul si se da la frigider peste noapte. Acest procedeu se poate executa si intr-o punga.

A doua zi,se aseaza vasul pe foc,dupa ce incep sa se rumeneasca putin bucatile de carne,se adauga apa fierbinte,numai cat sa le acopere. Se fierb cu capacul pus pana s-a fragezit carnea,eventual mai putem adauga apa fierbinte daca scade. La urma o lasam sa scada de tot.

Se serveste cu orez alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu 5 arome chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

deliciousflavours 1

30.07.2012, 14:06

foarte aromata trebuie sa fie, like!

Bunica 1

30.07.2012, 17:58

placee!

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:40

Excelenta reteta...ca de obicei Miti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor