Porc cu cus-cus

de Sidy in Porc, 27 Mar 2011 | 6795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc
  • 1 punga paste fainoase cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu cus-cus:

Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se taie cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana cu apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne.

 Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]