Porc cu susan la punga in cuptor

de Valclaudia in Porc, 20 Dec 2015 | 3955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. carne de porc (de lucru)
  • 1 lingurita rasa condiment pentru carne de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • 75 ml vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan alb
  • 1 punga pentru copt carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu susan la punga in cuptor:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita.

Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua dulce, semintele dfe susan alb.

Turnam vinul alb si amestecam intr-un castron sa se imbrace carnea uniform in condimente.

Asezam bucatelele de carne in punga de copt, o legam si dam tava la cuptor 45 minute.

Scoate tava, rupem punga si dam din nou la cuptor pana se rumeneste carnea dupa preferinta.

Noi am servit carnea alaturi de un delicios sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu susan la punga in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:52

bun!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:21

Buna idee !!! De mult nu am facut la punga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]