Porc Vietnamez

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 10750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc taiata cuburi
  • 4 morcovi mici intregi
  • 200 ml compot de ananas
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Vietnamez:

Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic.

Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba incet.

Cu 15 minute inainte sa-l iau de pe foc am adaugat si ananasul. Se serveste cu orez simplu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ama 1

16.01.2010, 22:08

inca pozele nici nu fac dreptate acestei retete. de cand am incercat-o a ramas una dintre favoritele noastre

Teo 1

16.01.2010, 23:04

pt.ca seara ,tarziu am timp pt. calculator pana adorm am in imagine toate retetele expuse si simt cum pun pe mine.

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]