Portofele cu branza si pere

de katty in Dulciuri, 30 Oct 2014 | 6203 vizualizari

 

Daca aveti chec de ceva dulce , dar fara prea multa munca, foitajul va scoate din incurcatura .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu branza si pere:

Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .

Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana  perele se inmoaie si se caramelizeaza usor. . 

Dam jos si adaugam scortisoara .

Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .

Intindem foitajul si il  taiem  in bucati potrivite.

Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .

Ridicam marginile spre centru  si le stringem putin .

Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]