Portofele cu ciuperci si piept de pui

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 7341 vizualizari

 

Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta
  • Umplutura de aici
  • 1 ou
  • 100g cascaval ras
  • Seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci si piept de pui:

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin cascaval, o lingura de  umplutura si deasupra din nou cascaval si le-am impachetat; vezi foto.

Am pregatit o tava cu hartie de copt in care am asezat portofelele. Am batut un ou si cu o pensula, le-am uns bine, iar deasupra am presarat seminte de susan.

Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit pentru 20’ pana s-au rumenit frumos. Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]