Porumb la gratar

de dantes in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2016 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 stiuleti de porumb pentru fiert
  • 100 g unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb la gratar:

Se pun stiuleti cu cotorul in apa circa 5 minute,se desfac foile de pe porumb dar nu de tot si se curata stiuletii de matase apoi se ung cu unt din belsug si se infasoara foile inapoi pe stiulete.se pun stiuletii astfel pregatiti pe gratarul incins si se intorc din cand in cand pana se coc bine.Se sareaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.08.2016, 21:01

Ce imi placeeee!

Catalina L 1

27.08.2016, 16:42

vreau si eu

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:47

De un secol nu am mai mancat asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu costita, cascaval si masline