Prajitura alb/negru

de gaby_gabytza in Prajituri, 8 Apr 2013 | 5957 vizualizari

 

by Ionela2682

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 400 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 20 ml lapte
  • decor
  • zahar pudra
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura alb/negru:

Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam untul topit cu laptele caldut si sarea. Ouale le batem cu zaharul pana se topeste zaharul si il rasturnam peste compozitia de faina. Mixam putin impreuna cat sa se incorporeze bine toate ingredientele. Impartim in doua compozitia iar in prima punem plicurile de zahar si esenta iar in a 2 a adaugam lingurile de cacao.

Pregatim o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si rasturnam compozitia de cacao iar peste rasturnam uniform compozitia de vanilie. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca.

Rasturnam prajitura racita pe o tava si o pudram cu zahar pudra. Incalzim putin ciocolata la cuptorul cu microunde cat sa o putem modela si facem modele din ea (eu am facut niste bilute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alb/negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

09.04.2013, 09:18

Rocsi 1

09.04.2013, 13:30

E buna

gaby_gabytza 1

09.04.2013, 21:18

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]