Prajitura bicolora cu fructe

de Michelle in Prajituri, 8 Feb 2010 | 6261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina(cana de 250 ml)
  • 500 ml apa
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 2 lg cacao
  • Crema
  • 500 ml frisca hulala
  • 100 gr ciocolata
  • Fructe:
  • 1 banana
  • 3 madarine
  • 2 lg cocos
  • sirop
  • 500 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu fructe:

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.
Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min.

Facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.

Batem frisca batz,luam un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita,  preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos

Asamblare: taiem blatul in doua insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata ,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata