Prajitura cu bezea

de mirela_sagi in Prajituri, 29 Apr 2012 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 5 oua
  • 100 gr. Zahar tos
  • 200 gr. Zahar puda (pentru bezea)
  • 150 gr. Faina
  • 3 lingurite cacao
  • 1 pahar lapte
  • 1 plic de praf de cop
  • t Gem (de orice fel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Margarina se fraca cu cele 100 gr de zahar tos pana devine o spuma, se adauga treptat galbenusurile, cacao, laptele in care s-a dizolvat praful de copt, faina cenuta.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit.

Se unge cu gem, si apoi se pune deasupra bezeaua (obtinuta din albusele ramase in care se adauga cele 200 gr zahar pudra) si se mai da putin la cuptor (cu grija sa nu se ingalbeneasca).

Este gata atunci cand nu se mai lipeste bezeaua de deget.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]