Blat:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se lasa deoparte. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o compozitie cremoasa,apoi se adauga uleiul,frisca,latele si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in crema de galbenusuri. Albusurile spuma se pun in compozitie si se amesteca cu o lingura pentru a nu se lasa compozitia. Aluatul se imparte in doua si se coc 2 foi intr-o tava(24x24).
Crema:
Branza se mixeaza cu zaharul pana se topeste. Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece 10 minute,apoi se dizolva pe bain marie si se amesteca cu 4 linguri de smantana,apoi se incorporeaza in restul de branza.
Frisca se bate spuma tare,apoi se amesteca cu branza. Ananasul scurs se taie bucati mici si se pune in crema de branza. Prima foaie de blat se insiropeaza,se pune crema si cealalta foaie insiropata. Se da la rece aprox 3 ore,apoi se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa.