Prajitura cu branza si caise

de Bucataras Medi in Dulciuri, 20 Apr 2010 | 7126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 6 linguri apa fiarta
  • - 6 linguri de ulei
  • - 12 linguri de faina
  • - 1 praf de copt
  • - 500 g branza de vaci
  • - 200 g zahar pudra
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic budinca de vanilie
  • - 500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si caise:

 Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri (restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta, faina, uleiul si praful de copt. Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.

Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus. Deasupra se aseaza fructe (dupa preferinta fiecaruia - eu  am pus caise) proaspete sau din compot.

Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri, zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca. Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.

Se da la cuptor pentru circa 20-25 min.

Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "fiert"