Aluat: faina se cerne intr-un vas. Se amesteca cu sare, praf de copt,zahar.Peste acestea se adauga ouale, margarina se se framanta. La final se adauga apa si se mai framanta putin. Compozitia de da la rece. ( Eu am lasat-o peste noapte)
Branza: in blender se pune branza impreuna cu zaharul, smantana, ouale, coaja rasa de portocala. Se amesteca bine. La final se adauga si amidonul si se amesteca. Se lasa la rece peste noapte.
Visinele se dezgheata, se scurg. Dupa ce s-au scurs bine se pun in zahar.
Asamblare. Din aluat se opreste pret de un pumn de aluat. Din restul aluatului se formeaza o foaie care se aseaza pe fundul tavii si pe peretii acesteia. Peste aceasta se pune branza. Se adauga visinele. Din aluatul ramas se intinde o foaie din care se decupeaza cateva floricele care au fost aplicate pe prajitura. Cu un ou se unge prajitura si se pune la cuptor pentru 30-35 minute.