Prajitura cu ciocolata si mandarine

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Dec 2011 | 5852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 4 linguri mascarpone
  • 2 linguri fructoza
  • 2 oua bio
  • 6 linguri faina integrala bio
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • 1 cutie compot de mandarine (300 gr)
  • 100 gr ciocolata alba
  • 2 linguri mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata si mandarine:

Ciocolata cu lapte am rupt-o bucatele si am pus-o intr-un castron impreuna cu cele 4 linguri de mascarpone. Am incalzit ciocolata si mascarponele in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut la putere maxima. Cand am scos din cuptor ciocolata nu era complet topita, dar am amestecat pana cand am obtinut o crema de ciocolata omogena. La ciocolata am adaugat fructoza si ouale si am mixat pana cand au fost omogenizate ingredientele. Am adaugat faina si praful de copt si am amestecat toate ingredientele. Am copt intr-o tava unsa cu putin ulei la 170 de grade Celsius aproximativ 45 de minute.

Cand am scos din cuptor prajitura, am turnat deasupra siropul de la compot si am asezat feliutele de mandarine.

Ciocolata alba rupta bucati am topit-o impreuna cu 2 linguri de mascarpone in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Am amestecat bine crema  pentru a se topi complet ciocolata. Am presarat aceasta crema cu ajutorul unei lingurite deasupra mandarinelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si mandarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]