Prajitura cu cocos si mascarpone - Reteta nr. 350

de mirela0911 in Prajituri, 17 Apr 2015 | 22172 vizualizari

COMENTARII (43)

Lau 1

18.04.2015, 09:42

Geanina87 1

18.04.2015, 10:02

delicioasa

dantes 1

18.04.2015, 11:56

Delicioasa!

mirela0911 1

18.04.2015, 14:34

Multumesc!

Bya Ralu 1

18.04.2015, 15:17

ce bine arata

tanyapatap 1

18.04.2015, 16:37

Foarte fina!!

Carmen_g 1

18.04.2015, 21:11

Cat e de frumoasa!

Rocsi 1

18.04.2015, 21:34

Ce minunata, ce delicata. Bravoooo, Mirela

katty 1

18.04.2015, 23:20

Fac si eu prajiturica aceasta, dar cu alta crema, o sa incerc si varianta cu mascarpone.

T I M E A 1

18.04.2015, 23:44

la si mai multe retete frumoase

Xandrinne 1

19.04.2015, 10:54

Minunata!
La cat mai multe retete!

mirela0911 1

19.04.2015, 17:18

Vă mulțumesc!

marcela1979 1

20.04.2015, 02:37

Mihaela11_jo 1

21.04.2015, 23:25

Delicioasa.Felicitari si la cat mai multe retete delicioase

MaryJosephine 1

29.04.2015, 16:03

Cu tot respectul,de ce precizați ca trebuie pusă zeama de lămâie la o astfel de crema,cand se stie foarte clar ca aceasta o taie? 😣

mirela0911 1

30.04.2015, 22:29

MaryJosephine, cu tot respectul, am precizat si faptul ca se poate inlocui zeama de lamaie cu orice alta aromă sau chiar sa renunțați la ea! Eu am pus pt ca asa a vrut fiul meu, nu am pus foarte multă si nu s-a tăiat crema absolut deloc!

Ancutsa 1

14.12.2017, 09:51

Ce bine arata!

mihaelar63 1

09.12.2018, 01:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura alba sau Alba ca zapada