Un desert foarte rapid si racoritor.
Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se incorporeaza capsunile taiate.
Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza piscoturile inmuiate in lapte cu nesquick. Se asaza pe fundul tavii si pe margini. Se rastoarna cu grija compozitia cu branza si capsuni si se niveleaza usor. Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la rece cateva ore.
Se rastoarna prajitura pe o tava si se orneaza cu restul de frisca batuta, cu fistic si capsuni taiate.
Noi nu am avut rabdare sa se intareasca bine :) Dar a fost tare buna si-asa!
Initial am vrut sa o decorez cu ciocolata rasa, dar apoi am pus fisctic macinat. Voi puteti decora cu ce va place mai mult!