Prajitura cu crema de vanilie, visine si crema de fructe de padure

de Rocsi in Prajituri, 26 Mar 2016 | 12200 vizualizari

COMENTARII (64)

mirela0911 1

27.03.2016, 10:51

Ce praji buna si frumoasa ai facut!

AndrutzaP 1

27.03.2016, 11:04

Foarte buna si gustoasa!

Lau 1

27.03.2016, 12:13

ce fain arata

elucubratiiculinare 1

27.03.2016, 17:11

trebuie sa fie un deliciu

Rocsi 1

27.03.2016, 19:38

Timea, multumesc mult

Rocsi 1

27.03.2016, 19:39

Multumesc Anett

Rocsi 1

27.03.2016, 19:39

Ina

Rocsi 1

27.03.2016, 19:39

Multumesc Diuta

Rocsi 1

27.03.2016, 19:39

Violeta

Rocsi 1

27.03.2016, 19:40

Multumesc Cristinuta

Rocsi 1

27.03.2016, 19:43

Carmen, multumesc

Rocsi 1

27.03.2016, 19:43

Mirela, multumesc mult

Rocsi 1

27.03.2016, 19:43

Multumesc Andrutza

Rocsi 1

27.03.2016, 19:43

Lau, multumesc

Rocsi 1

27.03.2016, 19:44

Elucu, chiar este un deliciu

Andra_Constantinescu 1

28.03.2016, 10:14

Rocsi, ma omori cu asemenea bunatate!

Rocsi 1

28.03.2016, 10:52

:"> Andra, nu am vrut sa fie chiar asa. Multumesc pentru apreciere

katty 1

28.03.2016, 11:08

Rahela Velicu 1

28.03.2016, 11:15

ce bine arata!

Geanina87 1

28.03.2016, 12:29

simona72 1

28.03.2016, 19:28

Ce faina idee!

Rocsi 1

28.03.2016, 20:46

Katy

Rocsi 1

28.03.2016, 20:46

Multumesc Rahela

Rocsi 1

28.03.2016, 20:46

Geanina

Rocsi 1

28.03.2016, 20:46

Saru-mana Simona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura KREM A LA KREM cu ananas