Prajitura cu frisca

de Lau in Dulciuri, 30 Mar 2011 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 250 g zahar
  • 70 g cacao
  • 450 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de rom
  • frisca pentru decor
  • siropul
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca:

Amestecam ingredientele uscate, apoi turnam treptat laptele si uleiul, esenta. Amestecam continuu. Tapetam tava cu ulei si faina, turnam compozitia si dam la cuptor 40 - 50 min la foc mic. Lasam sa se raceasca complet in tava

Facem siropul din 100 ml lapte, 5 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingurita margarina si lasam sa fiarba pana se topeste complet margarina.

Turnam siropul peste prajitura si cand s-a racit complet se taie si se orneaza cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]