Prajitura cu iaurt si cocos

de vero_closca in Prajituri, 15 Apr 2010 | 17760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 4 cani zahar
  • 4 cani iaurt
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 pachet margarina
  • 1 cana cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si cocos:

Intr-un vas se amesteca 4 cani faina cu 3 cani zahar,3 cani iaurt,praful de copt si cele 3 oua. Se amesteca bine-bine aceste ingrediente si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se amesteca ultima cana de zahar cu o cana cocos si se presara peste aluat. Se introduce in cuptorul incalzit inainte si se coace la foc mediu 30-45 minute,pana devine cocosul auriu.

Margarina se topeste,se racoreste putin si se amesteca cu ultima cana de iaurt si se toarna peste prajitura usor racorita.

Se lasa pana a doua zi apoi se taie si se serveste. Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

nadina73 1

15.04.2010, 13:34

super la favorite trebuie incercata

madi_marin 1

15.04.2010, 13:52

si mie imi place .....si e si foarte usor de facut dupa cate se vede...... trebuie incercata neaparat....deci la favorite cu ea...

marcela1979 1

15.04.2010, 13:57

vin si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]