Prajitura cu mere

de cristinamogosoaia in Dulciuri, 9 Sep 2015 | 3734 vizualizari

 

Simpla,rapida si bun

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 200 g gris
  • 200-250 g unt
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se amesteca faina,zaharul si grisul.Se unge tava bine bine cu unt.Se imparte compozitia in 3 parti egale.

Tapetam bine tava cu prima parte de amestec.Radem unt deasupra si apasam cu mana sa se preseze un pic.Adaugam o parte din merele calite in prealabil  cu zahar si scortisoara.

Adaugam a doua cantitate de amestec,(faina ,gris,zahar ,radem unt ),presam cu mana un pic si nivelam binisor .Punem si stratul al doilea de mere si apoi ultimul amestec exact ca si in cazurile anterioare( amestec+ unt ras). De data asta nu mai apasam cu mana.Bagam la cuptor la 180 grade pana se rumeneste frumos.

Dupa ce scoatem prajitura ,o portionam in tava si-o lasam sa se raceasca bine.

Este crocanta si buna.

Avantajul: poti jongla cu cantitatile de faina,gris si zahar in functie de cat de mare e tava,iar daca constati ca nu ai amestec destul,nu-i problema mai faci repede un pic  :))

Succes!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

deyutzky 1

11.09.2015, 01:06

Bun venit! Buna prajiturica ne-ai adus!
PS: nu uita sa completezi la ingrediente si merele cu scortisoara

cristinamogosoaia 1

13.09.2015, 20:54

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura-tarta, by Corina33