Curatam merele de coaja si le taiem cubulete. Le punem in apa rece cu putin suc de lamaie, sa nu se oxideze si ne apucam de blat. Separam ouale. Galbenusurile le mixam cu 15 linguri de zahar, pana se deschid la culoare. Apoi adaugam putin cate putin uleiul, mixand pe treapta cea mai joasa a mixerului. Apoi adaugam alternativ laptele cu faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 15 minute. Cat timp sta blatul in cuptor batem albusurile spuma cu 12 linguri de zahar. Restul de 3 linguri de zahar le punem pe foc cu o lingura de apa si lasam sa se caramelizeze. Apoi adaugam merele scurse bine de apa si le calim 3 minute in zaharul caramelizat. Dupa 15 minute scoatem blatul din cuptor, asezam deasupra merele si peste bezeua. Dam din nou tava in cuptor, pentru cateva minute, pana incepe bezeaua sa devina aurie. Avem grija sa nu o ardem. Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca. O prajitura delicioasa, usor de facut! Sper sa fie si pe placul vostru! Poftaaa!